El 22 de maig acaba el termini per enviar les idees al Barcelona Smart City App Hack. Els guanyadors rebran 10.000 euros en premis!

banner-premis

Barcelona 12 de maig de 2015, Desenvolupadors, dissenyadors, especialistes en màrqueting i comunicació i d’altres professionals relacionats amb el sector de les aplicacions mòbils, poden participar en el Barcelona Smart City App Hack (SCAH_BCN), un projecte que té com a objectiu connectar ciutadans i professionals amb els reptes més importants de les smart cities. Per aconseguir-ho, tindran recursos i acompanyament online a fi que construeixin la seva aplicació mòbil o millorin l’app que estan desenvolupant.

En aquests moments, el projecte es troba al Concept Hack at Home, és a dir, la fase dedicada a la millora de les idees en la qual els participants reben feedback dels mentors online. Els interessats en participar en aquesta fase del projecte han de saber que el termini per enviar la idea acaba el dia 22 de maig. El registre es pot fer en aquest link.

Les apps guanyadores del SCAH_BCN optaran a grans premis, com els 10.000 euros de la final de Barcelona, a més dels premis de la gran final que se celebrarà durant l’Smart City Expo 2015.

Cal recordar que els interessats poden participar en l’SCAH_BCN en qualsevol moment, no és obligatori haver enviat la idea per poder participar en la següent fase, que serà el Product Hack at Home i que començarà al juliol.

El Barcelona Smart City App Hack està impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i patrocinat per FIWARE i MasterCard que oferiran suport amb mentors, recursos i grans premis.

Smart City App Hack es pot seguir al Twitter @smartcityhack amb el hashtag #SCAH i SCAH_BCN i a la pàgina de Facebook  https://www.facebook.com/smartcityapphack

 

El 22 de mayo acaba el plazo para enviar las ideas al Barcelona Smart City App Hack. Los ganadores recibirán 10.000 euros en premios!
El Barcelona Smart City App Hack comienza con 25 proyectos y 150 participantes