Fase decisiva a l’Smart City App Hack!

SCAH_FB-SelectionGanadores

Ja sabeu que el divendres passat vam tancar el registre de la competició online amb 57 apps que ja estan sent avaluades pel jurat.

Gràcies a totes per participar-hi, tant les que vau començar amb nosaltres al hackathon d’idees el 18 d’abril i heu desenvolupat en aquests mesos la vostra app, com les que us heu inscrit a la fase de la competició online.

I ara sí que estem a la fase definitiva: l’avaluació del jurat que durarà fins al 3 d’octubre. Les que siguin elegides com a les 10 millors seran les que competeixin a la gala final de Barcelona.

No us oblideu que a Twitter el vot està obert a fi que el públic esculli la seva app favorita i guanyi el premi del públic. El procés és molt senzill: només necessiteu tenir un compte de Twitter i enviar un tweet amb el hashtag de l’app + el hashtag de la competició. Teniu tots els detalls aquí.

Us recordem els premis:

Millor app: 8.000 euros, una plaça directa per presentar a la Gran Final de l’SCAH a l’Smart City World Expo, a Barcelona on es poden guanyar més premis i una nominació al Mobile Premier Awards 2016. 

Concepte més innovador: 1.500 euros i la possibilitat de ser un dels finalistes a la Gran Final de l’SCAH a l’Smart City World Expo a Barcelona

App més votada: 500 euros i la possibilitat de ser un dels finalistes a la Gran Final de l’SCAH a l’Smart City World Expo a Barcelona.


Molta sort a totes!

Tot a punt per conèixer les apps que donaran un nou impuls a Barcelona com a Smart City
En Smart City App Hack entramos en la fase decisiva!

Leave a Reply