caroline

CAROLINE RAGOT

Caroline és l’actual responsable de l’estratègia mòbil d’InfoJobs, el principal portal web de feina d’Espanya. La seva missió consisteix a fer d’InfoJobs una empresa “Mobile First”, és a dir, que doni absoluta prioritat a la mobilitat, així com a crear les millors apps per ajudar a trobar noves oportunitats laborals.

Caroline treballa en el sector del mòbil des del 2006, just abans de la revolució provocada per Android i iOS. Ha participat en nombrosos projectes amb companyies com Nokia, BlackBerry, Microsoft, Google, AT&T, SFR i Vodafone. Per altra banda, és una experta oradora que va donar conferències al London Nokia World i la cimera M-Enabling, a Washington.

Apassionada pels mòbils, el 2012 va comissariar, a petició de la Generalitat de Catalunya, la primera exposició sobre els mòbils i el seu impacte en el nostre dia a dia al museu Arts Santa Mònica, a Barcelona. El 2014 va cofundar Women in Mobile amb l’objectiu de crear un espai de treball en xarxa on les grans expertes en tecnologia mòbil a nivell internacional puguin trobar-se i intercanviar idees sobre el futur de les apps. A més a més, és membre activa de la comunitat Appcircus i ha participat com a mentora i jurat en molts d’aquests coneguts concursos d’apps.