sadfgasd

Vanesa Alarcón

Llicenciada en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, ja fa uns anys, va decidir fer un Màster en Propietat Intel·lectual i Noves Tecnologies a ESADE, amb el que va confirmar la seva passió per aquestes àrees del dret.

Co-fundadora del despatx Avatic Abogados, és mentora  i assessora jurídica de start-ups a Incubio i ha participat en diferents xerrades per a emprenedors arreu de Catalunya, com el programa Yuzz de Sant Cugat o l’espai Creacció de la Universitat de Vic. També és col·laboradora habitual del diari empresarial de Catalunya Via Empresa; del programa de Ràdio Kanal Barcelona, SocialSlang , on parla d’aspectes legals per a emprenedors; i membre de la secció de Propietat Intel·lectual i Drets d’Imatge del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Apassionada de les xarxes socials, on-line i off-line, de la comunicació en general i de les TIC, li encanta poder assessorar empreses i emprenedors en assumptes relacionats amb el comerç electrònic, la privacitat, la protecció de dades, els drets d’autor i les marques, entre d’altres. I és que una bona protecció jurídica pot convertir-se en un actiu important per un projecte o negoci a la llarga…

Twitter: @vanesa_alarcon